Привет! Подложилите се на блефаропластика при dr.Mete от Истанбул дайте информация за ефект, операция и всякакви подробности.Мерси
Здравейте Аз също се интересувам от доктора, който смята да ходи при него да ми пише, вече съм взела решение да си направя горна пластика
И аз се присъединявам към желаещите за д-р Мете. Разгледах сайта му и фейсбук страницата, добре изглежда всичко и резултатите му. Може пък да съберем група и заедно да пътуваме към Истанбул
Привет момичета, споделям за доктора. Оперирах се при него преди около 9 месеца. Операцията мина по- леко отколкото очаквах.Слагаш лед първите дни колкото може, ползваш капките , мехлемите, където доктора предписва.Доктора е внимателен, нямах никакви притеснения. Ето и ефекта, аз съм доволна
Поздрави на всички.Еленка впечатлена съм от резултата.Другият месец се записах и аз за горна пластика.
Здравейте Внимавайте с форума бг мама и мненията там Не вярвайте на бг мама , има организация която чрез различни профили пишат и си правят реклама или съответно антиреклама ако видят като заплаха друг доктор или клиника. Най-вероятно бг мама форума работи с определени клиники и доктори и им позволява каквото си искат да пишат, да, се саморекламират или да клеветят. Без никакъв опит доктори си търсят пациенти във форума, като постоянно пускат коментари че са много добри, че са много доволни, иначе каква работа имат по 24 часа да стоят във форума. А доктор Мете, който е наистина добър се опитват да го оплюват и да създават интриги.
Аз отдавна не вярвам на писанията в този прословут форум, там се въртят големи далавери и от ясно по-ясно е че всичко правят за пари. др. Мете е толкова добър специалист, че някой да каже нещо лошо по негов адрес или да го клевети е направо грях.
Отдавна не беше писано в темата, наскоро с една позната си говорихме и тя сподели, че мисли да си коригира клепачите, ще и препоръчам Д-р Мете тогава.