1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Clinicana Turkey

Дискусия в 'Лечение в Турция', започната от ferum, 30 Юни 2018.

 1. ferum

  Член от:
  25 Фев 2018
  Постове:
  8
  Харесвания:
  0
  Намерих много интересна информация свързана с това място Clinicana за присаждане на коса. Апелират навсякъде да се внимава с тях, няколко сирийци се представяли за управители или собственици, и лъжели хората за всичко, и за доктора, където представят е измамник, използвали само името му, а пък той не оперирвал, нищо не правел.:rolleyes:
   
 2. Hristo

  Член от:
  23 Май 2017
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  Аз също бях писал за тях в другата тема, може да не си видял....но добре , че тема си открил, нека хората да знаят!
   
 3. Hristo

  Член от:
  23 Май 2017
  Постове:
  5
  Харесвания:
  0
  Внимавайте с тази измислена клиника Clinicana Turkey
  Все още има хора, които вярват на подобни, такава клиника изобщо няма, използват просто разни имена, но няма никакъв лекар, който да извършва трансплантациите, питайте и се уверете кой лекар ще Ви прави операцията.
  Дали са на сайта колкото да има нещо, името на един доцент професор, че от смях да паднеш :D отидете и вижте този възрастен професор доцент Сонер или нещо подобно дали изобщо прави трансплантации :D
  И в същото време много пари искат, при условие, че доктор не извършва присаждането, а нелегални техници ( по принцип с тях е по -евтино).
  Но българина явно се нарежда по манталитет до арабите, тъй като собствениците на измислената клиника Clinicana дори не са турци, а 3 бежанци сирийци, които са намерили начин чрез реклама да лъжат своите си хора, нали са по простоватички и на всичко вярват, какво разбират от лекари и операции,и както казах българина се нарежда по манталитет до тях щом си присаждат коса при тях и те си мислят , че българите са като арабите, лесни за залъгване.
   
  #3 Hristo, 30 Юни 2018
  Последна редакция от модератор: 2 Юли 2018
 4. Дечев

  Член от:
  7 Авг 2018
  Постове:
  7
  Харесвания:
  1
  Да вярно е
   

Сподели Страницата