1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

д-р Наталия Иванова блефаропластика мнения

Дискусия в 'Лечение в България', започната от margo, 2 Ное 2019.

 1. margo

  Член от:
  4 Фев 2017
  Постове:
  2
  Харесвания:
  0
  Здравейте
  Пускам нова тема за мнения за д-р наталия иванова стара загора, занимава се с блефаропластика, тъй като се интересувам и следя теми и проучвам. Информацията за нея в интернет е много оскъдна, единствено има фейсбук страница от има няма по-малко от 1 година и половина. Много съмнителен лекар, дори не е очен хирург, а извършва естетични операции. Единствено само препоръки има в бг мама форума отново през последната година някъде, където очевидно си плаща и форума работи с нея, така че да си прави реклама, като постояно пускат постове на "доволни пациентки". Изникнала от нищото за 1 година как един очен лекар може да стане най-препоръчан по пластика на клепачи?! Уверих се, че всички мнения в бг мама за нея са фалшиви.
   
 2. HulaHup

  Член от:
  2 Окт 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Здрасти. Аз се подведох по тези мнения,това което казваш е истина, аз лично не съм доволна от нея и не препоръчвам. Чрез форума иска да стане известна, но няма капацитет и ръце за да прави операции, а тези от бг мама допускат такива лекари да ловят пациентите по форумите, срам нямат!!!!!
   
 3. Mellisa

  Член от:
  22 Май 2017
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Съжалявам не звучи никак добре, доста разочарована си останала и с право, не се учудвам:(
   
 4. Vivita

  Член от:
  21 Ное 2016
  Постове:
  3
  Харесвания:
  1
  Много лесно може да се направи справка в лекарския съюз, там всеки практикуващ лекар трябва да е задължително регистриран и да има информация какъв специалист е, ще се разбере има ли право изобщо да извършва операции, а може дори тя самата да не прави операции, а някой друг!?
   
 5. Ula

  Ula

  Член от:
  2 Авг 2019
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Здравейте не мога да повярвам, добре че намерих тук писанията ви иначе щях да изгоря. Планирах след нова година за нов късмет да ходя при др. Наталия Иванова, но наистина направих справка - автобиографията много оскъдна, мненията в бг мама много под въпрос, имах съмнения ,че не са реални конкретно за нея и най-интересното както казваш след справка в лекарски съюз излиза на името без специалност:rolleyes::eek:
   
 6. Vivita

  Член от:
  21 Ное 2016
  Постове:
  3
  Харесвания:
  1
  Нищо ново под слънцето, остави това, също сравняват нея завършила Старозагорски университет и очен хирург д-р Мете от Истанбул, един от най-добрите доктори, известен в цял свят, който дори видях че извършва сложни операции като променя цвета на очите, а за блефаропластиката да не говорим. И в същото време го клеветят и пишат против него от завист.
   
  Mellisa хареса това.
 7. Mellisa

  Член от:
  22 Май 2017
  Постове:
  4
  Харесвания:
  0
  Българска му работа и ако не излъжат хората не мога да дишат, с фалшиви платени мнения в бг мама, снимки по социалните медии, които с голяма вероятност не са реални, а откраднати от някъде другаде д-р Иванова си мисли че така бързо може да стане известна и да подвежда пациентите, но истината винаги излиза на яве.....
   
 8. mikaela

  Член от:
  8 Авг 2018
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Ако съм на твое място и след това което прочетох си искай парите обратно или подай жалба или сигнал/
   

Сподели Страницата