1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Д-р Николай Георгиев Plasticsurgery

Дискусия в 'Лечение в България', започната от profesora, 5 Сеп 2018.

 1. profesora

  Член от:
  6 Авг 2018
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Добра вечер
  Направи ми впечатление за тази клиника по пластична хирургия на въпросният др Николай Георгиев и по-специално става на въпрос за присаждане на коса.
  Първото нещо, е че той не прави присаждане на коса, а наема нелегално екипи от турция и е пуснал някакви пакети или нещо подобно- малка, средна, голяма трансплантация, което е супер смешно, все едно предлагат някаква услуга, така да кажем търговия сякаш се прави:rolleyes:
   
 2. THI

  THI

  Член от:
  11 Яну 2016
  Постове:
  8
  Харесвания:
  0
  Хич не се учудвам, на един познат жена му преди години ходи при него, някаква естетична операция да си прави, не помня какво точно беше на лицето, направо я деформирал
  беше побесняла и се чудеше как да го съди.
  Все казвам от такива самозвански клиники и доктори по надалеч .....
   
 3. THI

  THI

  Член от:
  11 Яну 2016
  Постове:
  8
  Харесвания:
  0
  Търговия си е, само гледат да ти вземат парите и получаваш нищо или по- лошо , ще заприличаш на плашило
   
 4. Parker

  Член от:
  7 Ное 2017
  Постове:
  1
  Харесвания:
  0
  Този Николай Георгиев, си е чист мошеник, толкова много пострадали има в неговата клиника чак свят да ти се завие. Не мога да разбера при такъв клоун кой може да ходи и да му се доверява за каквато и естетична процедура да е. Заблуждавал с ниски цени. Ако не ви е мило здравето и как изглеждате .....?!!!
   
 5. Grog

  Член от:
  10 Фев 2018
  Постове:
  3
  Харесвания:
  0
  Какви са тези пакети и подобни. В никакъв случай няма да си присадя коса в подобна клиника. Имам познати, които останаха недоволни и казаха, че ги оперирали много съмнителни хора, за които никаква информация нямало, не били лекари. в последствие станало ясно, че на повикване докарвали някакви хора от турция да оперират, представятели си, без да имат право да правят това :eek::confused:
   

Сподели Страницата