Здравейте на всички Надявам се да ми погнете с някаква и информация за д- р Ерджан от Истанбул, насочиха ни към него за очна операция. Има ли някой който да е бил при него, някакви впечатления?
Здравей. Аз и братовчедка ми си правихме операция при него. Доцент е, много приятен, добро първо впечатление прави, работи прецизно и внимателно, ние се чувствахме спокойни след като го видяхме и ни прие за преглед. Аз бях за блефаропластика, братовчедка ми за лазерна корекция на доптрите. Останахме доволни.
Здравейте и от мен Направих си лазерна корекция при доц др. Ерджан и искам да кажа , че беше най- доброто решение, което съм правил до сега. Имам почти перфектно зрение. Преди бях с диоптри - 5 и астигматизъм. Определено бих го препоръчал
Включвам се и аз, да изкажа мнение. При него бях за горна блефаропластика, добре се получи, харасва ми как изглеждам, талантив доктор. Чувствам се с 10 години по-млада, заслужава си наистина
Бих искала да се подложа на операция на за повдигане на клепачите, но се страхувам от обща упойка. Какъв вид анестезия се използва по време на процедурата? Възможна ли е с локална упойка?
Може и с локална упойка, няма за какво да се притеснявате, всичко се обсъжда с доктора преди операцията....
Аз също бях на блефаропластика, но при негов колега. И двама са наистина добри. Погледа се отваря, наистина се подмладява човек