1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Доц. д-р Ерджан истанбул

Дискусия в 'Лечение в Турция', започната от RedTree, 29 Окт 2020.

1. RedTree

Член от:
    1 Окт 2020
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Здравейте на всички
    Надявам се да ми погнете с някаква и информация за д- р Ерджан от Истанбул, насочиха ни към него за очна операция. Има ли някой който да е бил при него, някакви впечатления?

#1 RedTree, 29 Окт 2020
    Последна редакция от модератор: 26 Юни 2021
  2. CupaLi

Член от:
    2 Фев 2016
    Постове:
    7
    Харесвания:
    0
    Здравей. Аз и братовчедка ми си правихме операция при него. Доцент е, много приятен, добро първо впечатление прави, работи прецизно и внимателно, ние се чувствахме спокойни след като го видяхме и ни прие за преглед. Аз бях за блефаропластика, братовчедка ми за лазерна корекция на доптрите. Останахме доволни.

3. RedTree

Член от:
    1 Окт 2020
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Мерси за отзива, полезно беше

4. Anton

Член от:
    2 Авг 2020
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Здравейте и от мен
    Направих си лазерна корекция при доц др. Ерджан и искам да кажа , че беше най- доброто решение, което съм правил до сега. Имам почти перфектно зрение. Преди бях с диоптри - 5 и астигматизъм.
    Определено бих го препоръчал:):)

#4 Anton, 2 Дек 2020
    Последна редакция от модератор: 26 Юни 2021
  5. Mar4ii

Член от:
    5 Мар 2020
    Постове:
    1
    Харесвания:
    1
    Включвам се и аз, да изкажа мнение. При него бях за горна блефаропластика, добре се получи, харасва ми как изглеждам, талантив доктор. Чувствам се с 10 години по-млада, заслужава си наистина:cool:

Kaloyana хареса това.
  6. BobI

Член от:
    30 Яну 2018
    Постове:
    5
    Харесвания:
    0
    Освен тези операции извършва ли поставяне на вътреочни лещи?!

7. Anton

Член от:
    2 Авг 2020
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Извършва всякакви очни операции, той е доцент очен хирург.

8. Flori10

Член от:
    2 Яну 2021
    Постове:
    1
    Харесвания:
    0
    Бих искала да се подложа на операция на за повдигане на клепачите, но се страхувам от обща упойка:(. Какъв вид анестезия се използва по време на процедурата? Възможна ли е с локална упойка?

9. Kaloyana

Член от:
    2 Яну 2016
    Постове:
    6
    Харесвания:
    2
    Може и с локална упойка, няма за какво да се притеснявате, всичко се обсъжда с доктора преди операцията....

10. Kaloyana

Член от:
    2 Яну 2016
    Постове:
    6
    Харесвания:
    2
    Аз също бях на блефаропластика, но при негов колега. И двама са наистина добри. Погледа се отваря, наистина се подмладява човек:)

Сподели Страницата