Добър вечер на всички. Търся повече информация за Dr.Ali Divil от Турция, има ли някой с правена ринопластика при него.
Здравей Аз бях при него за операция. Мога да кажа само, че съм наистина доволна от това което направи с носа ми. Отношението му също беше много добро.
Аз съм 6 месеца след операцията и преди нея прекарах седмици в търсене на различни хирурзи, преди да избера този, който да ми вдъхне доверие. Спрях се на Турция, тъй като имах добри отзиви за тамошните ринопластични хирурзи. Спрях се на 2-3 и накрая избрах др. Дивил , изпратих снимки за консултация, коренспонденцията беше на ниво, резултатите му ми харесаха, много естествени и си казах това е доктора. Много се радвам, че се спрях на него, операцията мина много добре и най- важното харесвам си носът вече
Здравейте на всички Направих ревизията си при доктор Divil преди 1 година. Доктора направи невероятна работа, оказа се по-добре, отколкото очаквах. Радвам се, че го намерих и реших при него да се оперирам. Смятам този месец да го посетя за контрол просто , а също така е и много грижовен човек. Късмет на всички решили се
След добрите отзиви, които получих за доктора, реших да се правя при него. Записах се за операция за април.
Привет момичета. Да минах при др.Дивил.Какво да ви кажа свестен доктор, преди операцията много ме беше страх, доста говорихме с доктора поуспокоих се. Обесни всичко подробно. Все още съм отекла и имам малко болка, спазвам указанията на доктора и за сега нищо немога и не смея да кажа времето ще покаже, но като цяло останах доволна.