1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Dr.Ali Divil ринопластика в Турция

Дискусия в 'Лечение в Турция', започната от Lori, 5 Юни 2015.

1. Lori

Член от:
    3 Юни 2015
    Постове:
    4
    Харесвания:
    0
    Добър вечер на всички. Търся повече информация за Dr.Ali Divil от Турция, има ли някой с правена ринопластика при него.

2. Yunka

Член от:
    5 Апр 2015
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Здравей

Аз бях при него за операция. Мога да кажа само, че съм наистина доволна от това което направи с носа ми. Отношението му също беше много добро.

3. Gerber

Член от:
    12 Авг 2015
    Постове:
    1
    Харесвания:
    0
    Аз съм 6 месеца след операцията и преди нея прекарах седмици в търсене на различни хирурзи, преди да избера този, който да ми вдъхне доверие. Спрях се на Турция, тъй като имах добри отзиви за тамошните ринопластични хирурзи. Спрях се на 2-3 и накрая избрах др. Дивил , изпратих снимки за консултация, коренспонденцията беше на ниво, резултатите му ми харесаха, много естествени и си казах това е доктора. Много се радвам, че се спрях на него, операцията мина много добре и най- важното харесвам си носът вече ;)

4. Zanzilana

Член от:
    22 Дек 2015
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Здравейте на всички :)
    Направих ревизията си при доктор Divil преди 1 година. Доктора направи невероятна работа, оказа се по-добре, отколкото очаквах. Радвам се, че го намерих и реших при него да се оперирам.
    Смятам този месец да го посетя за контрол просто , а също така е и много грижовен човек.
    Късмет на всички решили се:)

5. CupaLi

Член от:
    2 Фев 2016
    Постове:
    7
    Харесвания:
    0
    След добрите отзиви, които получих за доктора, реших да се правя при него. Записах се за операция за април.

6. Yunka

Член от:
    5 Апр 2015
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    CupaLi как мина ринопластиката ти, всичко наред ли е?

7. CupaLi

Член от:
    2 Фев 2016
    Постове:
    7
    Харесвания:
    0
    Привет момичета.
    Да минах при др.Дивил.Какво да ви кажа свестен доктор, преди операцията много ме беше страх, доста говорихме с доктора поуспокоих се. Обесни всичко подробно. Все още съм отекла и имам малко болка, спазвам указанията на доктора и за сега нищо немога и не смея да кажа времето ще покаже, но като цяло останах доволна.

Сподели Страницата