Тук може да споделяте мнението си лечение в турция, лекари в турция, клиники в турция. Също така може да давате своите препоръки, всяко мнение ще бъдат в помощ на всички нуждаещи се от информация.
Оперирах се в Истанбул и мога да кажа само хубави неща за лекарите, отношението към теб, техниката с която разполагат и най- важното имах резултат от лечението, без да имах някакви усложнения. За съжаление нашето здравеопазване е години назад.
Здравейте на сина ми му направиха в Истанбул операция на очите. Много останахме впечатлени, най- важното , че го оправиха и вече вижда добре.
Мой приятел беше ходил да се лекува в Истанбул и остане доволен и впечатлен. На мен ми се наложи поради очни проблеми да си направя опреция - имах катаракта и глаукома. Страхувах да се оперирам в някокоя от Софийските клиники тъй като самите доктори чувствах, че не бяха сигурни да ме оперират и признават че все още не са усвоили методите на работа с най-новите медицински технологии и нямат такава налична техника. След като се оперирах в Истанбул разбрах с каква качествена апратура и нови методи работят, след няколко дни след операцията зрението ми се възстанови, а седмици по-късно, резултатите ми бяха много добри. Желая здраве на всички
Ходих да си правя зъбите си миналата година в турска клиника. Зъболечението е по-добро от нашето - напълно различно оборудване, всичко е компютъризирано. А цените , по-евтино отколкото в нашенските клиники. Бях със сериозен проблем - страхувах се, че няколко зъба ще бъдат отстранени. Кариесът се развиваше под венците, навън не се виждаше, затова нямаше и симптоми. И когато вече имах постоянни болки беше твърде късно. В Турция зъболекарят успя да излекува и в същото време максимално колкото може да запази зъбите ми - и се възстановиха, и станаха по-добре от преди и изглеждат по- добре. Вече мога да се усмихвам без да се притеснявам.
Братовчедката има рак на щитовидната жлеза. Досега в начален етап. всички седим и търсим добра клиника. Може да посъветвате нещо? Цената не е от значение.
Да разбира се доктора се казва Hicabi Kalabay /надявам се правилно го написах работи в истанбул. Той ми оправи зъбите, много добре работи.
Здравейте Някой може ли да каже как стоят нещата в Турция, може ли да се пътува, имаме спешна нужда от добър очен хирург, моля да дадете насоки!
Здравейте, може да се пътува, ние преди месец ходихме до там. Търсете доцент др. Ерджан , има много добри отзиви за него.