1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Mediceste мнения

Дискусия в 'Лечение в Турция', започната от flashpld, 18 Окт 2020.

1. flashpld

Член от:
    2 Мар 2020
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Здравейте на всички,
    Моля, да споделите впечатлния, дали сте доволни от тях:) всякакви препоръки ще бъдат от полза....

2. LunaL

Член от:
    11 Ное 2020
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Здрасти, аз и мъжа ми ползвахме техните услуги, аз бяха на ринопластика, той за присаждане на коса. Доволна съм от резултата си, мъжа ми също изглежда много добре с присадената коса. Всичко за мен си беше на ниво. Незная каква операция искате да си правите, но лично аз ги препоръчвам:)

3. flashpld

Член от:
    2 Мар 2020
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Да благодаря
    Смятам да си направя няколко естетични процедури, след раждане съм и искам пълно оформяна на тялото, гърди, корем....

4. LunaL

Член от:
    11 Ное 2020
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Това ми звучи доста храбро :), не знаех че едновременно може да се комбинират няколко операции. Консултирай се с тях, добри съвети дават, поне нас с нищо не ни подведоха:cool:

5. hipohi

Член от:
    7 Сеп 2020
    Постове:
    1
    Харесвания:
    0
    Записвам да следя, при мен е по - сериозно, имам нужда от операция с дискова херния съм. Виждам, че хирурга им изглежда наистина добър.

6. Jenia

Член от:
    2 Мар 2019
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Чувала съм добри отзиви за тях и не само за естетичните операции/

7. margo

Член от:
    4 Фев 2017
    Постове:
    2
    Харесвания:
    0
    Здравейте, да отбележа, че бях точно за mummy makeover при тях - направих уголемяване и повдиганена гърдите, абдоминопластика и липосукция. След раждане на 2 деца наистина тялото ми много се промени, и си казах, че ми е време да направя нещо по въпроса, защото усещах, че в всеки изминал ден ще става по- лошо. Резултата наистина се получи добре, работят с едни от най- добрите специалисти в Истанбул. На лично за подробности може да ми пишеш.

8. ypire

ypire Guest

Здравей, аз имам планирана операция на дискова херния на кръста, от няколко години ме мъчеше. Едни познати ме насочиха, надявам се всичко да мине добре, казаха ми, че много бързо минава и след това с възстановяването няма проблеми, също бързо минавало.

9. flashpld

Член от:
    2 Мар 2020
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    Супер ще пиша...

10. JenJen

Член от:
    30 Ное 2018
    Постове:
    1
    Харесвания:
    0
    Имам нужда от добър очен хирург

11. Anton

Член от:
    2 Авг 2020
    Постове:
    3
    Харесвания:
    0
    JenJen техния доктор доц. Пашаоглу е добър, има много доволни от него и доста българи ходят при тях.

12. vesy new

Член от:
    11 Апр 2021
    Постове:
    1
    Харесвания:
    0
    Привет от мен
    Аз все още се възстановявам, имам малко болки, конкретно заключение все още не мога да направя, правих си бразилско повдигане на седалището;):rolleyes:
    но като цяло съдействието, организирането на процедурата, самото посрещане, лекаря и екипа бяха наистина на ниво, забележки нямам за сега. Чакам с нетърпение резултата!

Сподели Страницата