Здравейте на всички, Моля, да споделите впечатлния, дали сте доволни от тях всякакви препоръки ще бъдат от полза....
Здрасти, аз и мъжа ми ползвахме техните услуги, аз бяха на ринопластика, той за присаждане на коса. Доволна съм от резултата си, мъжа ми също изглежда много добре с присадената коса. Всичко за мен си беше на ниво. Незная каква операция искате да си правите, но лично аз ги препоръчвам
Да благодаря Смятам да си направя няколко естетични процедури, след раждане съм и искам пълно оформяна на тялото, гърди, корем....
Това ми звучи доста храбро , не знаех че едновременно може да се комбинират няколко операции. Консултирай се с тях, добри съвети дават, поне нас с нищо не ни подведоха
Записвам да следя, при мен е по - сериозно, имам нужда от операция с дискова херния съм. Виждам, че хирурга им изглежда наистина добър.
Здравейте, да отбележа, че бях точно за mummy makeover при тях - направих уголемяване и повдиганена гърдите, абдоминопластика и липосукция. След раждане на 2 деца наистина тялото ми много се промени, и си казах, че ми е време да направя нещо по въпроса, защото усещах, че в всеки изминал ден ще става по- лошо. Резултата наистина се получи добре, работят с едни от най- добрите специалисти в Истанбул. На лично за подробности може да ми пишеш.
Здравей, аз имам планирана операция на дискова херния на кръста, от няколко години ме мъчеше. Едни познати ме насочиха, надявам се всичко да мине добре, казаха ми, че много бързо минава и след това с възстановяването няма проблеми, също бързо минавало.
Привет от мен Аз все още се възстановявам, имам малко болки, конкретно заключение все още не мога да направя, правих си бразилско повдигане на седалището но като цяло съдействието, организирането на процедурата, самото посрещане, лекаря и екипа бяха наистина на ниво, забележки нямам за сега. Чакам с нетърпение резултата!