Някой ходил ли е при Dr Demir в истанбул да си присажда коса? Гледам има добри резултати и отзиви, прмоционалната цена също е добра. ,
Здрасти Оперирах се при него преди около година и мога да кажа съвсем спокойно, че резултата ми е вече налице, доктора и екипа наистина работят добре , препоръчвам.
Привет момчета , аз също минах при него. Доволен съм като цяло, как мина операцията, организацията и всичко. Казаха ми , че крайният резултат е след 12 месеца.
Резултата е след година поне. На мен ефекта от операцията започна след 5 ят месец и постепенно се сгъстяваше и уплътняваше и така до след 12 месеца. Хубавите неща не стават бързо
Понякога за крайният резултат и 18 месеца максимум трябва да се чака, особено за темето. Косата си има етапи на растеж, при едни по- бавно , при други по- бързо може да се появи ефекта.Зависи от възраст, здравословно състояние, организъм....
Аз също останах с добри впечатления от него, като специалист и отношение. Всичко беше на ниво, екипът му също, начина на работа, техника и отношение е на години разлика с тукашните клиники и доктори. А за цената при него по- добра не можах да намеря, въпреки, че за мен това не беше водещо , а опита, работата и резултатите.